Veelgestelde vragen.

Hoe werkt de Rollergrip?

De Rollergrip werkt heel simpel.  Je zet de tool op de verfbeugel, achter de roller, beweegt beide handvaten naar elkaar toe en klaar!  Je duwt de lakroller gemakkelijk en gecontroleerd van de verfbeugel af.

Voor welke modellen verfbeugels en rollers is de Rollergrip geschikt?

De Rollergrip werkt op vrijwel alle verfbeugels welke de vorm van een 7 hebben en een asdikte van 6 mm. Dit model is vrijwel de meest verkochte beugel ter wereld en wordt gebruikt in combinatie met de standaard foam en vachtrollers van 5 cm, 10 cm en 12 cm.

Wat is het verschil tussen de verschillende kleuren Rollergrip?

De Rollergrip is verkrijgbaar in de kleuren Rood, Groen en Zwart. Er is geen kwaliteitsverschil per kleur. Allemaal zijn ze gemaakt van slagvast kunststof en voldoen ze aan de hoogste kwaliteitseisen.

Wat is de levensduur van de Rollergrip?

Voor professioneel en dagelijks gebruik van de Rollergrip, is een levensduur van 5 jaar haalbaar. Voor DHZ-gebruik kan de tool wel 20 jaar meegaan. Dat is ook een van de redenen waarom de Rollergrip zo duurzaam is.

Voor wie is de Rollergrip geschikt?

De Rollergrip is geschikt voor zowel professioneel gebruik als ook voor de doe-het-zelver. De tool heeft een uitzonderlijk hoge kwaliteit en is desondanks voor iedereen betaalbaar.

Is er al een Rollergrip voor de (grote) muurverfroller?

Door de perfecte werking van de huidige Rollergrip, krijgen wij geregeld de vraag of er voor de grote muurverfbeugel een vergelijkbare oplossing is. Die oplossing is in ontwikkeling. Wanneer deze op de markt komt is nog onduidelijk

Is de Rollergrip duurzaam?

Uit onderzoek blijkt de Rollergrip 5x duurzamer is dan één verfbeugel. Het grote voordeel van de Rollergrip is dat hij heel eenvoudig is en slechts uit 45 gram kunststof bestaat. Dat is bijna net zoveel als waar het handvat van een verfbeugel nu gemaakt is en we er jaarlijks miljoenen weggooien.

Waarom is de Rollergrip niet van gerecycled plastic geproduceerd?

 “Gerecycled Plastic” is veel minder sterk als “Virgin Plastic” en is ook veel kostbaarder. Je bent dus veel méér kunststof nodig, gebruik je meer grondstoffen, brengen we onnodig meer plastic in de wereld en wordt de Rollergrip duurder.  Dat is niet wat Kremer Products® wil.

Wat maakt de Rollergrip oplossing anders dan de andere?

De Rollergrip is een simpele oplossing met veel voordelen. Doorgaans verwijderd men de verfroller d.m.v. een boterhamzakje of plastic wegwerp handschoen of door het afslaan van de roller op de rand van een verfblik. Dit is een onhandig, vies, zwaar en vervelend klusje. Door de hefboomwerking van de Rollergrip is het eenvoudig om zonder kracht een roller van de beugel te verwijderen boven het verfblik. Hierdoor heb je geen one-use producten nodig, is er sprake van meer hergebruik van de verfbeugels en verfrollers. De Rollergrip heeft daarom naast gemak, ook een kostenbesparend aspect.

Is de Rollergrip in de bouwmarkt verkrijgbaar?

De Rollergrip is in Nederland verkrijgbaar bij de meeste verfgroothandels en enkele bouwmarktfilialen. Daarnaast wint de tool in het buitenland steeds meer bekendheid.  Zie verkooppunten https://kremerproducts.com/verkooppunten/

De Rollergrip is natuurlijk ook online te verkrijgen via o.a. Kremer Products en Bol.com.

Hoe houd ik de Rollergrip schoon?

De Rollergrip behoeft feitelijk geen onderhoud. Na gebruik kun je eventuele verfresten met een droge doek verwijderen, maar het hoeft niet. Je kun de verfresten ook laten zitten en laten opdrogen. Verf hecht namelijk moeilijk aan het kunststof van de Rollergrip en laat uiteindelijk vanzelf los.

Is de Rollergrip een multitool?

Naast het eenvoudig verwijderen van een roller van de verfbeugel, heeft de Rollergrip aan het uiteinde een geïntegreerde verfblikopener. Hiermee kun je eenvoudig nieuwe blikken openen. De tool bevat een dunne en een dikkere lip, voor de verschillende verfblikken.

Waar wordt de Rollergrip geproduceerd?

De Rollergrip wordt volledig in Nederland geproduceerd.

Verkoopt Kremer Products® ook andere producten?

Kremer Products® heeft zich als doel gesteld om innovatieve producten in de markt te zetten die zorgen voor vooruitgang van iedereen. Dit soort innovaties zijn zeer zeldzaam en daarom verkopen wij alleen de Rollergrip. Wij hebben de tool zelf ontworpen, doorontwikkeld, gepatenteerd en op de markt gebracht. Ons doel is de gebruiker een oplossing te bieden welke, naast gemak, ook kostenbesparend en milieuvriendelijk werkt en energie, grondstoffen en klimaatwinst oplevert. Wij zijn anders dan andere bedrijven. Het belang van de klant staat ver boven het eigenbelang. Een nieuw sociaal contract, eerlijke marketing en géén bijdehante greenwashing praktijken.